Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Oven in bouwen in bestaande keukenkast

Vks houtbouw gevraagd om in samenwerking een oven in een keukenkast van een bestaande keuken in te bouwen. Het is echt professioneel vakwerk. Het is alsof de oven er altijd heeft gezeten. Echt een aanrader als je professioneel vakwerk wil.

Ralf Groenen

Gewoon een erg goede timmerman!

Stijn heeft bij mij de zoldervloer getimmerd, een vlizotrap gemonteerd, twee plafonds en twee vensterbanken gemaakt, alles met prachtig hout. Moet ik er wel even bij zeggen dat ALLES in mijn oude huis scheef, krom en doorgezakt is, maar dat heeft Stijn vakkundig weggewerkt. Het resultaat is heel mooi én strak. Perfect is niet mogelijk in mijn huis, maar het komt er wel héél dicht bij. Ik ben niet alleen dik tevreden, maar ook superblij met het timmerwerk. Chapeau, Stijn!


Noor Versélewel de Witt Hamer

Goed bedrijf

Gewoon betrouwbaar en goed, super perfectionist, let op de details.

Femke

Vlonder van Douglas rondom zwembad te Son

Stijn heeft bij ons een prachtige vlonder om het zwembad gemaakt. Het is in 1 woord prachtig geworden. Zorgvuldigheid en perfectie. Wij zijn zeer tevreden over zowel het werk als over Stijn zelf. Hij mag in de toekomst al onze klussen maken. Top 👍.

Overkapping van Douglas

Als je voor duurzaamheid gaat ben je hier aan het juiste adres! Voor mij geen betere. Levert prachtig werk. Succes met alles Stijn.