Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Douglas overkapping met berging

Stijn heeft bij mij in Tilburg een schuur met daar aan vast een overkapping gebouwd. Ik ben zelf heel precies maar Stijn is een vakman en wij zijn enorm tevreden ! Iedereen die het bouwwerk ziet, .......niets dan complimenten.

Ad Mateijsen

Overkapping Tilburg

Hoi Stijn,

Ik wou je even laten weten dat je heel erg mooie en goed afgewerkte overkappingen plaatst. Ik ben zeer tevreden over jou werkzaamheden en zou je aan iedereen aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is ook echt netjes vergeleken met andere.

Bedankt voor de fijne communicatie en mooie overkapping.

Oven in bouwen in bestaande keukenkast

Vks houtbouw gevraagd om in samenwerking een oven in een keukenkast van een bestaande keuken in te bouwen. Het is echt professioneel vakwerk. Het is alsof de oven er altijd heeft gezeten. Echt een aanrader als je professioneel vakwerk wil.

Ralf Groenen

Gewoon een erg goede timmerman!

Stijn heeft bij mij de zoldervloer getimmerd, een vlizotrap gemonteerd, twee plafonds en twee vensterbanken gemaakt, alles met prachtig hout. Moet ik er wel even bij zeggen dat ALLES in mijn oude huis scheef, krom en doorgezakt is, maar dat heeft Stijn vakkundig weggewerkt. Het resultaat is heel mooi én strak. Perfect is niet mogelijk in mijn huis, maar het komt er wel héél dicht bij. Ik ben niet alleen dik tevreden, maar ook superblij met het timmerwerk. Chapeau, Stijn!


Noor Versélewel de Witt Hamer

Goed bedrijf

Gewoon betrouwbaar en goed, super perfectionist, let op de details.

Femke